Tričko Zea bílé
Tričko Zea bílé
Tričko Zea bílé
Tričko Zea bílé
Tričko Zea bílé
Tričko Zea bílé
Tričko Zea bílé
  • Ušito v naší dílně
Tričko Zea bílé
Tričko Zea bílé
Tričko Zea bílé
Tričko Zea bílé
Tričko Zea bílé
Tričko Zea bílé
Tričko Zea bílé

Tričko Zea bílé

BOBU102-WHI-XS
Expedujeme do 2 týdnů
999 Kč
S DPH

Správně zvolený výstřih lichotí postavě nositelky. Jestli je nějaký výstřih jakýmsi kouzelníkem s tvarováním postavy, pak je to bezesporu ten véčkový. Neodolatelné ,,véčko“ skutečně čaruje. Opticky prodlužuje šíji a zužuje ramena i širší paže. Ocenitelná je i jeho praktičnost, protože na rozdíl od kulatého výstřihu do něj perfektně pasuje podprsenka bez toho, aniž by vykukovala. Tričko Zea se pyšní tímto výstřihem, který je svou délkou maximálně elegantní.

   95% GOTS CERTIFIKOVANÁ BIOBAVLNA, 5 % ELASTAN

   VYROBENO RUČNĚ A S LÁSKOU

   NITĚ A LÁTKY VYROBENY V EU

   UDRŽITELNÁ VÝROBA NA ÚZEMÍ ČESKÉ REPUBLIKY

   SPOLUPRÁCE S OHROŽENÝMI SKUPINAMI

 

Může vás tričko pohladit, přestože nemá ruce? Odpověď zní – jednoznačně ano. Handmade tričko Zea je toho důkazem. Spojení biobavlny a elastanu je tak jemné a hebké na dotek, že doslova hladí. A to nejen na pokožce, ale i na duši každého ekologicky smýšlejícího človíčka.

(NE)OBYČEJNÁ JEDNODUCHOST

Dominantním prvkem trička Zea je šev vedoucí prostředkem zadního i předního dílu. Mírně upnutější střih tento dominantní prvek ještě více zvýrazňuje a přidává tím tričku na zajímavosti. Jednoduchost okořeněná špetkou zajímavosti je to pravé ořechové pro udržitelný a pohodlný šatník. O pohodlí se stará jak střih, tak i ¾ délka rukávů.

Trička Zea v různých barvách vznikají v malé dílně ve Frýdku-Místku za asistence šikovných švadlen z řad ohrožených skupin lidí na trhu práce. Každé tričko ,,podepisují" štítkem se značkou bobu - be original, be unique.

Naše šicí dílna sídlí ve Frýdku-Místku. Založili jsme ji v roce 2023 jako sociální podnik bobu originals, s.r.o. s cílem zaměstnávat ohrožené skupiny lidí na trhu práce. Podnik vznikl z naší touhy vybudovat originální módní značku s podporou lokálních a evropských výrobců a zároveň z touhy pomoci lidem, kteří jsou na našem trhu práce jakkoli znevýhodněni. Celé naše počínání už je v plném proudu a je spolufinancováno Evropskou unií. Díky tomuto spolufinancování můžeme pomoci těm, kteří to potřebují, a zároveň vytvořit originální oděvy pod vlastní značkou bobou originals. Nabízíme také krejčovské služby, opravy a úpravy oděvů. Disponujeme průmyslovými šicími stroji a zaměstnáváme velice šikovné švadlenky.
Jedná se o projekt Sociální podnik - bobu originals, s.r.o. registrační číslo CZ.03.02.01/00/22_024/0002091, priorita OPZ+: 2 Sociální začleňování
logo spolufinancováno evropskou unií

Mohlo by vás také zajímat