Nadčasový minimalismus z Petrohradu

Asi málokterá žena si dokáže představit opustit domov bez kabelky, tašky či batohu. Kam by všechny nezbytnosti uskladnila při přemisťování se z bodu A do bodu B, že? Hledáte-li praktickou kabelku, batůžek pro pohodlné nošení či malou kabelku k transportu nejdůležitějších věcí a zároveň toužíte-li po autorské handmade tvorbě, pak podejte svou pravici značce ARNY PRAHT, která přináší nadčasový minimalismus až z ruského Petrohradu.

Read more
652 views

Když otec a dcera spojí síly aneb příběh výrobce rafinovaných podprsenek

Snad každá žena se chce ve spodním prádle cítit dobře. Záleží jí na pohodlí i pěkném vzhledu, který podtrhne krásu ženského těla. Pokud si nepotrpíte na ozdoby nejrůznějšího charakteru, na krajky či oporu s pomocí kostic, pak je tu pro vás minimalismus v podobě braletek a plavek výrobce Essentials for Zula. Genialita jednoduchosti se promítá v každé minimalistické podprsence i plavkách a dokonale ladí se ženskými křivkami.

Read more
774 views

ELKA - spodní prádlo respektující přírodu

Je nám ctí přivítat na našem e-shopu dalšího výrobce handmade zboží. Rozšiřujeme nabídku spodního prádla o boxerky a podprsenky značky ELKA. Tato značka se snaží svým fungováním nejen uspokojit zákazníky pohodlným spodním prádlem, ale zároveň chce být originální a především zodpovědná k lidem i k přírodě. A tak minimalistické prádlo vzniká z materiálů, které jsou opatřeny certifikáty zaručujícími udržitelnější způsob zpracování i komfortní nošení, firma se snaží minimalizovat vytvořený odpad a maximálně využívat lokálních zdrojů.

Read more
956 views

Podpora žen, lokálnosti, zero waste výroba i touha po neobvyklém - to vše stojí za šperky Lucent

Každý výrobce handmade produktů je jedinečný. A tvorba každého umělce má svého osobitého ducha. To pochopitelně platí i o britském výrobci handmade šperků, které stojí na krásné představě, že všechny věci mají svůj příběh. Včetně šperků. Podle výrobce Lucent se v nošených špercích ukrývají naše sny, přání, myšlenky i vzpomínky. Design šperků se opírá o krásu decentnosti a elegance. Čím je Lucent unikátní, jak samotná značka vznikla a jaké jsou její priority, se dočtete právě v tomto článku, který vám představí Lucent v celé jeho kráse.

Read more
1528 views